Superhelg

I helgen har jeg hatt kjempekoselig besøk av Judrick (også kjent som Julie og Fredrick). De kom med fly på torsdags kveld, og da vi kom tilbake fra flyplassen ble det rykende ferske boller og kakao til kveldsmat før vi tok tidlig kveld. 

På fredag ble det litt shopping, og jeg fikk kjøpt litt juletrepynt, glade jul og hellige julestemning!

Vi fikk også heldigvis tid til litt kvalitetstid med tremenning Maja som skulle fly hjem til Alta på fredags kveld og dermed dessverre gikk glipp av å henge med oss resten av helga.

Planen for lørdag var egentlig å ta fjellheisen med sekken fylt av boller og kakao, så vi ble litt skuffet da vi oppdaget at heisen var stengt for vedlikehold. Men vi trakk raskt inn surleppa og gikk i stedet på tur opp til et lite vann (Rundvannet, kanskje?) hvor vi traff en gjeng med selskapssyke og sultne ender. De mest nærgående var litt skumle, men litt søte også. Søskenkjærlighet 

Ellers ble det tid til litt mer shopping, middag ute, sofadaffing og kortspill.

På søndag formiddag dro de hjem igjen, og nå ses vi sannsynligvis ikke før til jul. Det er det kjipe med å flytte til et nytt sted, man kan ikke ta med seg alle man er glad i.  Men desto mer stas når man da treffes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Pia og er 18 år gammel. Jeg liker piknik, fine skrivebøker, kakao, brev, paraplyer og rosa sykler, og jeg drømmer om å bli forfatter.

Kategorier

Arkiv

hits